EBR Europe Racing Team 

Geweldige samenwerking met EBR Amerika en Europe

Contact sinds 2014 en actief  sinds 2015 met de EBR motoren in o.a. het Nederlands kampioenschap

Rechtstreeks contact met de fabriek / importeur heeft ons niet alleen een hele mooie samenwerking opgeleverd , maar ook een bult aan ervaring m.b.t. techniesch en zakelijk inzicht.  Waardoor wij mogen zeggen dat wij grote vooruitgangen hebben geboekt in deze afgelopen jaren. Ook de directie van EBR is zeer enthousiast en lovend over ons team waar wij dan ook zeer blij mee zijn.

in de afgelopen twee jaar zijn we dan ook Derde in 2015 en twee in 2016 geworden in de einduitslag in het Nederlands kampioenschap. 

Als team hebben we voor de aankomende twee jaar prachtige nieuwe doelstellingen gemaakt, en ook hier zullen wij dan ook gebruik gaan maken van de samenwerking met de  EBR motoren waar mogelijk.  Nu kunnen we u al melden dat we voor de Manx GP in 2017 deel gaan nemen met een ander motormerk. dit omdat er alleen met 600cc motoren mag worden deel genomen aan dit evenemenet. Aangezien EBR ons geen 600cc motoren kan leveren  moeten wij voor die gelegenheid kiezen voor een ander merk.

Hieronder een stukje tekst die EBR Europe naar buiten bracht  in de media 

Vandaag sprak teameigenaar/coureur Bertus Folkertsma op het hoofdkantoor van EBR Europe met managing director John Noordstrand. EBR Europe en het team zijn wederzijds bijzonder tevreden over de samenwerking in het afgelopen seizoenen, waarin de EBR debuteerde in de vaderlandse wegrace sport en op dit moment een tweede plaats wordt ingenomen in het NK Twincup.

In de volgende seizoenen willen beide partijen weer graag samenwerken voor promotie van het merk EBR. De doelstellingen van het team voor de volgende jaren zijn helder. en daar gaan we dan ook voor. Dat mag geen probleem zijn, want de EBR heeft zich in het bijna afgelopen race seizoen meer dan ruimschoots in betrouwbaarheid bewezen. Het v-twin blok heeft letterlijk duizenden race kilometers afgelegd zonder enig probleem!

We kijken als team nu al uit naar het seizoen 2017 en 2018 !

Copyright 2016 bertusfolkertsma.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten