Bertus gaat naar Isle of Man Manx Grand Prix - Helpt u mee ?

Het seizoen 2017 staat grotendeels in het teken van deelname aan de fameuze Manx Grand Prix op het eiland Man.

Het eiland Man is de bakermat van het motorracen en spreekt tot de verbeelding van menig race liefhebber. In 1907 werden hier al de eerste motorraces gereden. Het is altijd de grote droom van Bertus geweest om hier te racen en dat gaat nu, in  2017 werkelijkheid worden. Niet iedereen kan zomaar deelnemen, daarvoor moet je eerst op basis van resultaten en een bezoek aan het eiland en de organisatie het een en ander bewijzen. Bertus is hier met glans doorheen gekomen. Het team is nu volop bezig met de voorbereidingen.

Deelname aan dit evenement kost ontzettend veel geld, zo is een maximale motorcapaciteit van 600cc toegestaan, en is speciaal  daarvoor een Yamaha R6 aangeschaft. Het evenement duurt twee weken, waarbij veel meer dan de gebruikelijke race afstanden worden afgelegd (het circuit is 60 km lang), dus extra verbruik van banden, brandstof, onderhoud. Ook transport en verblijfskosten zijn aanzienlijk. Er moeten diverse oversteken gemaakt worden, over de noordzee en de ierse zee.

U begrijpt: wij kunnen alle hulp gebruiken om dit avontuur financieel mogelijk te maken. Vandaar dat we op deze pagina een button hebben waarmee u via Ideal een gift kunt over maken. We zijn blij met alle bedragen die u kunt missen en het voor ons mogelijk maakt om deel te nemen.

In de aanloop naar het evenement en tijdens het evenement zullen we iedereen via facebook en deze site op de hoogte houden met vlogs en berichten van dit fantastische avontuur !

Davy Morgan (voormalige winnaar)

Gary Thompson (acu) 

Shaun Brown (acu)

Copyright 2016 bertusfolkertsma.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten