Paddocking dagen

Tijdens wegrace-evenementen op het TT circuit te Assen bieden wij Paddocking aan. Bij deze races zullen altijd de toppers van de Nederlandse motorsport strijden om de felbegeerde punten voor het Open Nederlands Kampioenschap. Ook ons team neemt deel in de klasse Dutch Superbikes, Dutch Supersport op jacht naar punten voor het kampioenschap.

Paddocking is een betaalbare manier om u en uw personeel of zakenrelatie een onvergetelijke motorsportdag te bezorgen. In een ongedwongen ambiance bent u gast van een professioneel racingteam en kunt u de sfeer proeven van de snelheidssport op de plaats waar alles gebeurt: de paddock. Dit is de plek waar coureurs zich voorbereiden op hun race en monteurs aan de snelle machines werken.

Kortom: alles staat in het teken van de competitie met snelle motoren.

Bezorg u en uw personeel of zakenrelatie een onvergetelijke dag boordevol spanning en sensatie met daarbij een uitstekend buffet!

Wilt u tijdens een van de evenementen aanwezig zijn als Vip gast, dan kunt u zich hier aanmelden. De kosten voor de Vip kaart variƫren per evenement.

(U kunt zich inschrijven tot 1 week voor elk evenement door het invullen van onderstaand formulier)


Copyright 2016 bertusfolkertsma.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten