Over ABUS

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, ABUS Pfaffenhain GmbH en ABUS Seccor GmbH, met wereldwijd ongeveer 3000 medewerkers.

Het uitgangspunt is altijd een idee. Productie en ontwikkeling bij ABUS.

Innovatieve beveiligingsproducten veronderstellen effectief ontwikkelingswerk. In de onderzoek- en ontwikkelingscentra van ABUS wordt bestudeerd hoe mens en eigendom vandaag en in de toekomst beschermd en beveiligd kunnen worden. Hier slagen de experts van ABUS er telkens weer in ook voor de moeilijkste beveiligingseisen intelligente, verbluffende en zeer effectieve beveiligingsoplossingen van de beste kwaliteit te realiseren. De lijst van ABUS-innovaties is lang. Onze inventieve geest zorgt ervoor dat hij steeds langer wordt.

Kwaliteit in de duurproef

Onze denkfabriek is het ABUS onderzoek- en ontwikkelingscentrum in Rehe/Westerwald. Hier komen de impulsen en intelligente beveiligingsoplossingen vandaan voor de markten van vandaag en morgen. Innovatieve producten die in moderne beproevings- en testlaboratoria hun kwaliteit moeten bewijzen in extreme materiaaltests en inbraaksimulaties.

Om de steeds weer brutalere aanvallen van inbrekers en dieven tegen te kunnen werken, worden voortdurend producten uit de lopende productie genomen om onderworpen te worden aan de zwaarste belastingen. Naast de klassieke materiaalproeven behoren daartoe ook slagproeven, extreme mechanische materiaalproeven, handmatige inbraaksimulaties of koudeproeven

www.abus.com

Copyright 2016 bertusfolkertsma.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten