BERTUS FOLKERTSMA’S RACING TEAM

Bertus Folkertsma’s Dutch EBR racing team is al ruim 25 jaar actief in de hoogste gelederen van de Nederlandse motorsport in de klassen Dutch Superbike, Dutch Supersport en Twin cup.

We werken aan de toekomst en we werken om te winnen óp en naast het circuit. Onze partners zijn erg belangrijk voor ons; we doen er alles aan om op elk gewenst niveau in het belang van onze partners te handelen. Onder andere op het gebied van prestaties en rendement.

Sponsor Management 

Onze sponsors bieden we mogelijkheden voor strategisch business overleg. Daarnaast beschikken we over diensten gericht op het commerciële beheer van sponsorschap en sportmarketing op nationaal en internationaal niveau.

Innovatief

We omringen ons met de beste producten van het hoogste niveau. Doorontwikkeling met hoge precisie-instrumenten maken continue innovatie mogelijk.

Creatief

We helpen het potentieel van onze partners te optimaliseren door het inzetten van onze expertise. We verkennen dan ook voortdurend nieuwe en unieke manieren om dit mogelijk te maken.


Wij bieden onze partners een echt partnerschap in elke zin van het woord aan: we waarderen uw betrokkenheid en streven ernaar om ervoor te zorgen dat u er het meeste revenu uit haalt.

Wij plaatsen uw bedrijf op de voorgrond, versterken uw belangrijkste merk, en communiceren naar iedere gewenste doelgroep.

Een selectie van de manieren waarop we uw betrokkenheid kunnen optimaliseren:

           • Aanbeveling van seizoensgebonden sponsoringstrategieën.

           • Het leveren van een consistente, up-to-date stroom van informatie over het team en partnerinitiatieven.

           • (Het verstrekken van) Nauwe samenwerking bij het plannen en beheren van uw sportevenementen op en naast de baan.   

           • Het verlenen van volledige toegang tot het circuit waar management support en b2b kansen liggen; onder alle Bertus Folkertsma Racing teams                                     evenementen.

Paddocking dagen

Tijdens wegrace-evenementen op het TT circuit te Assen bieden wij Paddocking aan. Bij deze races zullen altijd de toppers van de Nederlandse motorsport strijden om de felbegeerde punten voor het Open Nederlands Kampioenschap. Ook ons team neemt deel in de klasse Dutch Superbikes, Dutch Supersport op jacht naar punten voor het kampioenschap.

Paddocking is een betaalbare manier om u en uw personeel of zakenrelatie een onvergetelijke motorsportdag te bezorgen. In een ongedwongen ambiance bent u gast van een professioneel racingteam en kunt u de sfeer proeven van de snelheidssport op de plaats waar alles gebeurt: Het paddock. Dit is de plek waar coureurs zich voorbereiden op hun race en monteurs aan (de) snelle machines werken. Kortom: alles staat in het teken van de competitie met snelle motoren.

voor meer info Klik hier 

Race Team

Bertus Folkertsma
Cor Snoek
Jurgen Roijter
Sieberen Plat
Jan Plat
Henk Plat
Joost Nijboer
Rob Niewold

Pr en Communicatie Team

Sandra Hoekman
Cor Snoek
Rob Wierenga
Bertus Blokzijl

Catering team

Manon Baroni

Marga Gaikema

Transport en opbouw Team

Ben Kolkman
Jan Plat
Jan van der Meer
Richard houtman
Jelmer ter veld
Vincent van der Zee
Kevin Kamst
Gert jan Arends

Copyright 2016 bertusfolkertsma.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten